کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دسیسه‌ای که هوش از سر مال باختگان می‌پراند

  • کد خبر: ۱۱۰۷۲۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
دسیسه‌ای که هوش از سر مال باختگان می‌پراند
پلیس مشهد متهمان ۲ پرونده سرقت با شگرد آب میوه مسموم و فروش طلا‌های تقلبی به طلافروشان را دستگیر کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد جوان با پدر و مادرش از شهری دور آمده بودند. آن‌ها برای سفر به مشهد دو هدف داشتند، هم زیارت و هم درمان. بنا به تشخیص پزشکان باید مدتی در مشهد می‌ماندند، همین شد که در یک مرکز اقامتی ساکن شدند. او باید هر روز یا یک روز در میان، پدر و مادرش را برای انجام امور درمانی به نقاط مختلف مشهد می‌برد. رفت و آمد‌های زیاد آن ها، موجب شد تا با افرادی آشنا شوند.

در این میان ارتباط آن‌ها با مردی میان سال پررنگ‌تر از دیگران بود، این ارتباط تا آنجا پیش رفت که مرد پنجاه ساله گاهی برای کمک و مسیریابی به محل اقامت آن‌ها می‌آمد. اما آنچه مرد جوان و خانواده اش نمی‌دانستند، افکار مسمومی بود که در پس ذهن رفیق جدیدشان وجود داشت تا جایی که پس از صمیمیت بیشتر، این فرد افکار پلیدش را با شگردی مکارانه نشان داد.
با اعلام سرقت در یک مرکز اقامتی در مشهد، از آنجا که مال باختگان مسافر بودند با دستور سرهنگ حسین دهقان پور، رئیس پلیس مشهد، تیم تجسس کلانتری دوازدهم مشهد برای بررسی موضوع راهی محل شدند.

شکایت از شیاد دوست نما

با حضور مأموران در محل، پسر خانواده پس از تشریح آنچه برآن‌ها گذشته بود از وجود فردی ناشناس سخن به میان آورد که از چندی پیش در قامت یک دوست گاهی به اتاق آن‌ها سر می‌زده است.
براساس اظهارات پسر جوان، این فرد مردی پنجاه ساله بوده است. او پس از اینکه ارتباطی صمیمی با این خانواده برقرار کرده است، در یکی از زمان‌هایی که به محل اقامت آن‌ها آمده، با خود آب میوه آورده که همه از آن نوشیده اند. اما پس از نوشیدن، پسر و پدر و مادرش بیهوش شده اند.

شاکی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: وقتی به هوش آمدم، اول متوجه اطرافم نبودم. کمی زمان برد تا متوجه شوم چه بلایی به سرمان آمده است. اول به سراغ پدر و مادرم رفتم و کمی آب به صورتشان پاشیدم که متوجه شدم خوشبختانه حال هر دو خوب است. بلافاصله از اتاق بیرون دویدم و توی کوچه دنبال همان مرد گشتم، اما او را ندیدم. وقتی برگشتم متوجه شد که این فرد پس از بیهوش کردن ما پنج قطعه اسکانس صد دلاری را به همراه یک ادکلن از ما دزدیده است.

پیدا کردن شیاد کمتر از یک ساعت

مأموران بلافاصله تحقیقات خود را آغاز کردند و خیلی زود توانستند چهره متهم را شناسایی کنند. با تأیید هویت متهم از سوی مال باختگان افسران کلانتری امام رضا (ع) توانستند در کمتر از یک ساعت این فرد را در نقطه‌ای از شهر دستگیر کنند.
به گفته فرمانده انتظامی مشهد، با دستور مقام قضایی، تحقیقات از متهم برای کشف دیگر سرقت‌های احتمالی او با روش خوراندن نوشیدنی آلوده به مواد بیهوش کننده ادامه دارد.

فروش طلا‌های تقلبی به یک طلافروش

هم زمان با رسیدگی پلیس مشهد به این پرونده، گزارش فروش طلا‌های قلابی به یک طلافروش، به سامانه پلیسی ۱۱۰ اعلام شد.
اهمیت این موضوع نیز موجب شد تا با دستور سرهنگ حسین دهقان پور، گروهی دیگر از افسران کلانتری دوازدهم مشهد برای پیگیری موضوع به این طلافروشی مراجعه کنند.

براساس اظهارات طلافروش، زن و مردی با طلا‌هایی که ظاهرا فاکتور خرید نیز داشته به او مراجعه می‌کنند و قصد فروش این طلا‌ها را دارند. طلافروش با ورانداز کردن اولیه و از آنجا که طلا‌ها فاکتور داشته است، هیچ شکی به ماجرا نمی‌کند و مبلغ ۲۷ میلیون تومان به این زن و شوهر می‌دهد.
اما کمتر از نیم ساعت از رفتن این افراد، او با بررسی‌های تخصصی متوجه می‌شود که فریب خورده و طلا‌های دریافتی در واقع تنها روکش طلاداشته و تقلبی بودند.

در جست و جوی دو بدل انداز

افسران کلانتری امام رضا (ع) تحقیقات خود برای شناسایی متهمان را با توجه به سرنخ‌های موجود آغاز می‌کنند.
با چهره زنی مرد که سعی کرده بود خود را پشت ماسک بهداشتی پنهان کند، تحقیقات وارد مرحله میدانی شد. پی جویی افسران پلیس در نهایت منجر به شناسایی و دستگیری متهم ۳۸ ساله در مشهد شد.
فرمانده انتظامی مشهد از تحقیقات برای روشن شدن چگونگی ماجرا و شناسایی و دستگیری همدست متهم خبر داد و از طلافروشان خواست تا با خودمراقبتی بیش از گذشته مراقب شگرد‌های متقلبانه سودجویان و شیادان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->